Vappu tuli ja meni rauhallisissa merkeissä, tarkoituksena oli kuskata kameraa matkassa ulkoilureissulla että saisi uusia kuvia kotikomppaniasta. Ja olihan se matkassa; koirat irti, suojus edestä ja sopivaa virettä koirien leikeissä odottelemaan.. Tarkennus, nyt on se hetki.. "Ding ding ding" ja kamera pimeäksi.. >:O Mitä tästä opimme: tsekkaa kameran virtatilanne ETUKÄTEEN.. Noh, tuleehan noita uusia päiviä, uusia reissuja ja lohduttelin itseäni sillä ettei sormetkaan paleltuneet tuossa viimassa niin pahasti kun sai rehellisesti pitää kädet taskuissa. :)

Kesän tuloa ja Viivin juoksuja odottelen kovasti, toiveissa olisi toinen pentue siitä. Viivin ensimmäinen pentue on minun henkilökohtainen "lyö toki päätäsi Karjalan mäntyyn"-asia lonkkiensa osalta, ensimmäinen ja viimeinen D-D-yhdistelmä joka kennelnimelleni syntyy. Pentue muuten on sangen mukava mielestäni enkä todellakaan kadu sen toteuttamista, sainhan siitä päiviäni ilostuttamaan silmäteräni Ainon. Ainon kanssa olemisen onnea en antaisi pois mistään hinnasta, pelkkä pikainen katseenvaihto nostattaa hymyn huulille ja kehnompikin päivä näyttää valoisammalle.. :)  Pitkällisen valinnoissa piehtaroinnin päätteeksi tulin siihen tulokseen että haluaisin silti Viivin kanssa toisen mahdollisuuden jossa otan huomioon myös lonkkaterveyden. Yhdistelmä tulee olemaan "vanhojen asioiden kaivelua" positiivisessa merkityksessä, uroksen taulusta löytyy kolmannesta polvesta useampi koira vm. -93.. :D

Viivi muutama päivä sitten. Ja etupää hienosti montussa, pikkuvikoja.. :)

On tälle vuodelle vielä vähän muitakin suunnitelmia olemassa, minun mittakaavassa voidaan puhua melko isoistakin unelmista mutta niistä en vielä uskalla haastella ääneen sen enempää ennenkuin asiat oikeasti tapahtuu ja kaikki on varmaa. Sanottakoon vaikka näin että räätälöin itselleni (noh, ainakin toivottavasti :D ) mittatilauskoiraa. :)